La recepta que us proposo avui és un pastís de formatge suuuuperfàcil de preparar! A diferència d’altres postres més elaborades, aquest pastís requereix molt poc temps de preparació, i us farà quedar bé allà on el dueu. Per fer-lo una mica més gustós, hi he preparat una salsa de nabius (segurament els reconeixereu més com a arándanos) tant o més fàcil de preparar que el pastís. Volia fer-ho amb gerds, però com que no és l’època vaig haver de conformar-me amb una bosseta d’arándanos deshidratados que vaig trobar al supermercat; el resultat: boníssim!
INGREDIENTS:
·Per el pastís
-1 kg de formatge cremós, tipus philadelphia
-4 ous
-6 cullerades soperes de farina
-8 cullerades soperes de sucre
-el suc d’una llimona
·Per el coulis de nabius
-125 g de nabius deshidratats
-3 cullerades soperes de sucre
-150 ml d’aigua
PREPARACIÓ:
1. Primer de tot, posem el forn a preescalfar a 225º –si el vostre forn us ho permet, activeu el mode ventilador per tal que la calor sigui homogènia a tot el forn. A més, si -com jo- no heu trobat nabius frescos, poseu els nabius deshidratats en un bol amb aigua i deixeu-los-hi reposar: veureu que comencen a inflar-se.
2. Per fer el pastís, només heu de mesclar tots els ingredients en un bol fins aconseguir una pasta homogènia. Llavors, ho aboquem en un motlle prèviament untat amb mantega i ho posem al forn durant 45 minuts.
3. Mentre es cou el pastís, preparem el coulis de nabius: recuperem el bol on hi havíem posat els nabius, i els escorrem o, en cas que ho fessiu amb nabius ‘frescos’, senzillament els recuperem. Posem en una cassó els 150 ml d’aigua, el sucre i els nabius i ho deixem bullir durant uns 20 minuts.
4. Ho retirem del foc, i triturem els nabius. Llavors, colem la pasta i ho deixem refredar.
5. Un cop tinguem el pastís cuit, el podem menjar a temperatura ambient o deixar-lo en repòs a la nevera, juntament amb el coulis de nabius… i al cap d’aproximadament una hora, només em queda dir-vos:
Bon profit!!!
nyami nyamiiii ets una crack!! 🙂 petonettttsss princesaa
Quina bona pinta!
En forma de rosca queda molt xulo! El provaré de fer, que és el meu pastís preferit!! Ja et seguiré les receptes a partir d’ara. Petons