Recepta #11: Magdalenes de xocolata i plàtan

Les magdalenes són un esmorzar o berenar tradicional de la regió de Lorena, França i, de fet, les més típiques no són ni de xocolata ni de plàtan, sinó que s’assemblen força a la recepta de la coca tradicional. Tot i així, avui us ensenyaré la recepta de les magdalenes de xocolata i de les magdalenes de xocolata i plàtan que, a més d’originals, van quedar molt bones!

INGREDIENTS:

-400 g de farina

-300 g de sucre

-70 g de cacau pur

-2 sobres de gasificant

-270 cl de llet

-250 cl d’aigua

-130 cl d’oli

-25 g de nesquik

·A més a més…

-Virutes de xocolata

-Un plàtan

PREPARACIÓ:

-Primer de tot, preescalfeu el forn a 200º. Llavors, en un bol, aboqueu-hi la farina, el sucre, el cacau, els gasificants i el nesquik i barregeu-ho bé. Llavors, afegiu-hi els líquids: la llet, l’aigua i l’oli i barregeu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.

-Prepareu els motlles per les magadalenes i ompliu-los amb la massa sense que quedin molt plens -cal tenir en compte que la massa pujarà. Tireu-hi per sobre les virutes de xocolata i, en cas que vulgueu provar la recepta amb plàtan, tireu-hi també petits trossets de plàtan.

-Deixeu-ho coure uns 20 minuts, i… Que aprofiti!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s