Les magdalenes són un esmorzar o berenar tradicional de la regió de Lorena, França i, de fet, les més típiques no són ni de xocolata ni de plàtan, sinó que s’assemblen força a la recepta de la coca tradicional. Tot i així, avui us ensenyaré la recepta de les magdalenes de xocolata i de les magdalenes de xocolata i plàtan que, a més d’originals, van quedar molt bones!
INGREDIENTS:
-400 g de farina
-300 g de sucre
-70 g de cacau pur
-2 sobres de gasificant
-270 cl de llet
-250 cl d’aigua
-130 cl d’oli
-25 g de nesquik
·A més a més…
-Virutes de xocolata
-Un plàtan
PREPARACIÓ:
-Primer de tot, preescalfeu el forn a 200º. Llavors, en un bol, aboqueu-hi la farina, el sucre, el cacau, els gasificants i el nesquik i barregeu-ho bé. Llavors, afegiu-hi els líquids: la llet, l’aigua i l’oli i barregeu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
-Prepareu els motlles per les magadalenes i ompliu-los amb la massa sense que quedin molt plens -cal tenir en compte que la massa pujarà. Tireu-hi per sobre les virutes de xocolata i, en cas que vulgueu provar la recepta amb plàtan, tireu-hi també petits trossets de plàtan.
-Deixeu-ho coure uns 20 minuts, i… Que aprofiti!